За вртове Могуће је излечити гениталне брадавице

Дијагноза гениталних брадавица је могућа на основу типичне локације лезија коже и њиховог карактеристичног изгледа. У диференцијацији треба узети у обзир низ болести, посебно карцином (који се одвија под стресом, склон је дезинтеграцији, заузима лимфне чворове).

Треба запамтити да дуготрајне промене могу бити узрок развоја сквамозних ћелијских карцинома, посебно код старијих особа. Поред тога, сифилис типичан за сифилис може бити сличан. Одлучујући су серолошки тестови и демонстрација присуства бледих пршљенова одговорних за сифилис.

Лечење гениталних брадавица

За лечење гениталних брадавица користе се различите методе лечења. У недељним интервалима алкохолно отопине субофилина могу се давати локално, док се околна кожа може заштитити цинком.

Поред тога, субфилотоксин (мање токсичан препарат) може се користити у раствору или креми и не мора да се опере. Третман са овим једињењем се обавља два узастопна дана у недељи, а затим се понавља док се лезије не сруше.

Штавише, коришћене су и друге методе: замрзавање исцрпљености течним азотом, киретажа промјена, ау случајевима који заузимају значајна подручја, вршене су хируршке процедуре или ласерска терапија. Администрација интерферона алфа или бета нема повољан терапеутски ефекат, али локална примена интерферон гела након уклањања лезија вероватно ће спречити поновну појаву болести.

У случају џиновских гениталних брадавица, могу бити потребне хируршке или ласерске терапије (као код великих промена). Сушење коже аеросолима и дезинфекционим прахом често је ефикасан и препоручује се код малих лезија коже.

Прогноза у гениталним брадавицама

Прогноза у гениталним брадавицама зависи углавном од обима лезија, времена дијагнозе (од првих лезија коже) и терапијског управљања. Генерално, брадавице са гениталним путем могу се излечити.

Mira Bojević
About Mira Bojević 135 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*