Што се тиче симптома може бити тешко повраћање

Неуроза срца (нервна циркулаторна дистонија, Да Цоста синдром, неуропатска дистонија). спавање, повећана општа анксиозност и прекомерно знојење. Ови симптоми су хронични и променљиви са периодима ремисије. У електрокардиограмском прегледу примећени су синусни инфаркт и поремећаји реполаризације који се јављају у мировању. Непокретност респираторних органа.

Тресење мозга. Можда је несвесна и може се манифестовати у боловима и вртоглавицама, несаници, оштећењима у меморији, потешкоћама концентришући пажњу, анксиозност, депресију и друге болести. Мариусз Кłос.

Сет немирних ногу. стање узнемирености у доњим удовима и осећај замора. Симптоми се појављују само код одмора и нестају током кретања. Процењује се да чак 15 одсто становништва покрива ЕУ ЕТС. угрожена популација је погођена, али је дијагноза синдрома немирних ног изузетно ретка.

Контузија мозга и интрацеребрални хематом. психолошки у облику анксиозности, дезориентације, халуцинације. Код старијих особа, промене личности и деменција могу постати трајни. Бруисинг и хематоми доприносе хемиплегији и поремећајима говора, мирису и оштећењу оптичког нерва, као и иннервацију.

Кластер главобоља. типично: пацијент је анксиозан, узнемирен, бучан, мобилан и агресиван. Пацијент није у могућности да лежи или чак седне (то се разликује од понашања мигрене током напада). Карактеристична карактеристика је и појава бола у одређеном времену.

Епилепсија. агресиван, осећа повећану анксиозност. Друге врсте напада – делимично, могу се разликовати и зависити од локације епилептичког фокуса. Ако се патологија односи на кортекс локомоторне, конвулзије се јављају у различитим областима тела, док су напади који потичу из локомотиве узрокује нападе.

Хантингтонова болест. Први симптом болести су нехотични покрети. На почетку, пацијенти посматрају смањену иницијативу, уже интересовање и спорије мислеће процесе. Полако, за неколико година се развија значајна тупост. В.

Примарни хиперпаратироидизам. кости и бубрези. Непрестано повраћање, болови у трбуху и заморни симптоми жеђи могу бити забрињавајући и могу претходити опасном хиперкалцемичном продору. Дијагноза примарног хиперпаратироидизма. Одредите дијагнозу хиперактивности пива.

Хипертироидизам. Стимулација, плакање, анксиозност, често и несаница и тешкоћа у фокусирању пажње. У току хипертиреоидизма појављују се и диснеја, а на делу дигестивног система често пролазе столице, понекад проливна дијареја, повећање апетита, што је успорено.

Миднатална руптура утеруса. У чело је присутна знатна анксиозност и диспнеја се постепено повећава. Када материца пукне у потпуности, фетус може ући у слободну перитонеумску шупљину, где се може осјетити под облогама. Осим тога, често се јавља вагинално крварење. У неким случајевима се не појављују.

Урођен хипертироидизам. Постоји раздражљивост, анксиозност, похлепа храна са тенденцијом на повраћање и дијареју и недостатак повећања телесне масе. Поред тога, јављају се температура, црвенило и повећано знојење. Ријетки симптом конгениталног хипертироидизма код новорођенчета је ексопхтхалмос очију и …

Рицкетс. Све: раздражљивост, анксиозност, знојење главе током храњења, окретање главе и недостатак апетита, што доводи до смањења телесне масе. Осим тога, постоји тенденција за запртје, поремећај спавања и смањење напетости мишића. Активни (цветни) рахитис се развија након неколико.

Посттрауматски синдром. Концентрација пажње, анксиозности, депресије и других болести. Главобоља се обично јавља одмах након што пацијент поврати свест. У почетку је јако и слабље током времена. Пацијенти описују болести као зујање, убоде, опресују или имају.

Mira Bojević
About Mira Bojević 135 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*