Шта лијепо оставите на тело? ?.

Уши одјеће су болести које је изазвао артропод – ушица одјеће, која се разликује од главе ушију у нешто већим димензијама (3-4,5 милиметара).

Оши се одражавају брже и живе краће (око 10 дана). Причврстите само на одећу. Додатни проблем у уши за одјећу је могућност преношења дурума и рицкеттсиосис на крвотоку кроз артропроп.

Симптоми предмета одеће

Типична кожна лезија на одјевној одећи је такозвана „лезија коже“. едема грудњак, који се формира на месту где се кожа прља кроз ушију након сисања у крви. Даље неправилности у кожи су узроковане гребањем и узимају облик линеарног оштећења епидермиса, ерозија и црева, често у пределу леђа и врату примећени су мали ожиљци који су разблажени.

Типична карактеристика уши одјеће је присуство обојене боје коже и секундарне бактеријске инфекције током процеса хроничне болести. Карактеристична особина болести је свраб, који се не погоршава током ноћи.

Препознавање предмета одеће

Дијагноза обуће је заснована на типичним клиничким карактеристикама болести, а диференцијација захтијева искључење шкафија, у којој се посматра такозвана шица. лешеви на космици и лезије имају другачију локацију него код случајева одеће. Интензивира се током ноћи. Поред тога, остали услови са сличним условима морају бити искључени.

Лечење одеће одеће

У терапији уши препоручује се употреба праха који садржи гама-хексаклороциклохексан. Такође је неопходно дезинфиковати одјећу и пеглити их врућим гвожђем. Није препоручљиво носити заражену гардеробу на период од неколико седмица.
Мариусз Кłос

Коментари одело село

Брокен довн 2013-11-26 16:51

Шта радите за лијечење уши на тијелу? Да ли муж има ове црве на телу? Имала сам малих црва по целом телу већ 4 месеца. Дерматолог не зна како је.

READ  Инфекције цитомегаловируса
Mira Bojević
About Mira Bojević 147 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*