Прецизни тим – ВПВ – Волфф-Паркинсон-Вхите

Прецизни синдром (ВПВ, синдром Волфф-Паркинсон-Вхите, Волфф-Паркинсон-Вхите синдроме) је поремећај срчане проводљивости. Хепатитис се јавља када се електрични пулс у срцу преносе директно од атријума до вентрикула, изостављање атриовентрикуларног чвора и Херсовог свежња и преко додатног снопа (Кента сноп). Ово омогућава стимулацију дела вентрикуле изван физиолошке стимулације кроз гомилу мишића.

Додатни проводни тракт се јавља током феталног развоја влакнастих прстенова. То је уројена аномалија срца.

Синдром Волфф-Паркинсон-Вхитеа на електрокардиограму видљив је као скраћивање ПР сегмента и проширење КРС синдрома узрокованих делта таласом на КРС узлазном руком. У ЦСВ синдрому, једна од комора је стимулисана раније, тако да негативни поврат може бити одложен у односу на други.

Признавање тима за преокупацију

Скупштина ЦСР-а биће идентификована ЕЦЕ испитивањем. Детаљи о проводним поремећајима могу се наћи у Хиес студији ЕКГ студије. Присуство тахикардије је везано за ЦСВ синдром и такође може бити узрок реентри феномена. Синдром се дијагностицира само код пацијената са преокупираношћу са тахиаритмијом.

Симптоми синдрома падавина

Главни симптоми тима за преокупацију су бројни тахиаритми. Пацијент има нападе срца и честе несвестице. Симптоми захтевају хоспитализацију.

Лечење синдрома узбуђења

У хируршком лечењу ХВЦ-а, врши се аблација, што подразумева и резање додатног снопа (Кента сноп). Да би се спријечила тахикардија, примјењује се пропранолол и ниједан од познатих лијекова не може у потпуности уклонити срчане аритмије.

У акутној фази синдрома падавина се користе антиаритмички лекови или се користи кардиоверзија. Осим аблације, амиодарон или пропафенон се могу користити у лечењу хроничних болести.
Зханета Малец

Коментари Преокупациони тим – ВПВ – Волфф-Паркинсон-Вхите

Вłада | 2009-08-21 19:39

У 2004. години имала сам аблацију у болници у Кракову. Поступак подразумева увођење електрода кроз ингвиналну и кравичну артерију до срца и спаљивање (уништавање) блокаде која узрокује крв да протиче неуобичајено. У мом случају, нажалост, ово је само делимично постигнуто. Прецизност у ЕКГ се још увек чита. Перкурси се понављају, али чешће и кратко трају. Узимам лек 2 пута дневно без прекида. Мој дефект је пронађен у 35. години случајно, пре неког лечења. Код младости, ретко сам имала тахикардију, вероватно два пута током трудноће. Доктор ми је рекао да је то урођени дефект. Поступак аблације није болан, можда је мало непријатан због стреса, јер се изводи у потпуној свести.

Mira Bojević
About Mira Bojević 132 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*