Овереат Лунг Инфламматионс

Стомачна пнеумонија је болест која се јавља код озбиљно ослобођених пацијената или код оних чије повраћање се понавља или који су стресали садржајем желуца током несвестице (након можданог удара). Стимулација је олакшана у случају поремећаја рефлукса или у случају абнормалног повраћања.

Горе наведени разлози чине пнеумонију делимично хемијским. Ово производи хлороводоничну киселину, која побјегне са садржајем желуца. Друга половина је бактеријска компонента, посебно анаеробна флора.

Остер пнеумонија је коњугатна врста пнеумоније. Прати их веома електрифизирајући клинички ток, са цијанозом, убрзаним дисањем и убрзаним срчаним стресом. Понекад се јавља смрт, нарочито код пацијената са предиспозицијама за жудњу. У случају спасених пацијената формирају се апсцеси.

Лечење бронхијалне пнеумоније

Лечење ожиљачне пнеумоније засновано је на екстракцији садржаја присутних у плућима. То треба урадити са претходном интубацијом пацијента. Антибиотици и кисеоник такође се примењују код пацијената.
Моника Козак

Mira Bojević
About Mira Bojević 132 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*