Оштар ринитис

Акутни бронхитис (Бронхитис ацута) је запаљен процес респираторног тракта. Запаљење се обично јавља у цијелој дужини дисајних путева, али се може појавити иу трахеји или бронхији.

Најчешћи узрок запаљења је вирусна, бактеријска или микоплазматична инфекција, али обично није могуће прецизно проверити током болести. Појав акутног бронхитиса је повезан са слабостима тела, честа иритација респираторног тракта, нпр. дисајне путеве. емисије из испарења и испарења. Током периода повећаних микоплазмичних и вирусних инфекција, људи који нису изложени ризику такође су подложни поремећајима.

Симптоми акутног бронхијалног ринитиса

Најчешћи симптоми код акутног бронхитиса су:.
– суви кашаљ,
– лоше искушење,
– свисх,
– оштрожено везикуларно шумење,
– могућа грозница.

Појав цијаноза и симптоми слични Astma примећују се код бронхијалног упала. Овај услов је озбиљан и захтева хоспитализацију. Укљученост трахеала, са друге стране, узрокује губитак слуха и непродуктивно кашљање.

Дијагноза акутног бронхитиса

Акутни бронхијални ринитис се дијагностицира када се следећи симптоми јављају током болести прехладе: еритроцитемија, еритроцитемија, еритроцитемија, еритроцитемија, еритроцитемија. кашлање, погоршање везикуларног шума, излучивање. Поремећај треба разликовати од пнеумоније, бронхијалне дихотомије и грипе.

Лечење акутног бронхитиса

Лечење акутног бронхијалног ринитиса због нејасне запаљенске позадине увек се заснива на терапији антибиотиком (делује на бактерије и микроплазме). Поред тога, пацијент узима лекове за бронхијално разблажење. Препоручују се велике количине воде и, у случају сувог кашља, примењују се лекови за инхибицију рефлекса кашља.

Акутни бронхијални ринитис са Astma симптомима представља индикацију за додатну примену надбубрежног хормона.

У случају акутног бронхитиса, препоручује се терапија у болничком одељењу, где поред лечења антибиотиком, кортикостероидима и бронхијалним лековима за разблаживање, употребљава се терапија кисеоником ако је потребно.
Зханета Малец

Коментари Акутни бронхијални ринитис

Докторске дисертације 2009-01-02 13:22

И ко ће преузети одговорност за то како ћеш бити убијен ако помислиш са својим малим малим можданом да имаш обичан бронхитис лијечен са Рутиноскорбином, а то је била пнеумонија или сепса

еххх | 2009-03-10 15:37

Ако имате неки од ових симптома, требало би да имате увид у главу након што прочитате ову кратку поруку да бисте посетили лекара.

Комисија ће наставити своје напоре у овој области у 2009-03-14 22:50

Међутим, он види да лекове треба да читају доктори. Лајман и даље неразумљиво покушава да објасни ово чак и некоме од најбољих.

Mira Bojević
About Mira Bojević 135 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*