Новости

Maxisize – mišljenja i cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

Maxisize vrhnje – biljni lijekovi za vanjsku primjenu koji potiče rast stanične strukture u erektilnom tkivu penisa. Muški spolni organ se sastoji od tri uzdužna građevina, od kojih su dva (corpora cavernosa) su u mogućnosti opskrbe krvi. Zbog rasta erektilne tkiva značajno povećava duljinu i obujam prtljažnika od penisa tijekom seksualnog uzbuđenja.

Komponente kreme imaju blagotvoran učinak na cirkulaciju krvi u vanjskog spolovila i pružiti dodatne protok krvi u kavernozan tijela penisa. Amino kiseline, vitamini i proteini poboljšati elastičnost arterije leđne, što rezultira znatno povećava elastičnost penisa u erekciji stanju.

Prema mišljenju liječnika i stručnjaka u području reproduktivne medicine, vrhnje Maxi veličina može se koristiti u liječenju erektilne disfunkcije u početnim fazama razvoja.

O svojstvima veličine maksi droga

Može li krema pomoći povećati veličinu penisa? Proizvođači lijekova Maxisize tvrde da u svom sastavu sadrži tvari koje imaju jak refleks akciju. Prodor u tkivo penisa, oni stimuliraju proširenje krvnih žila za maksimalnu punjenje krvi u tkiva. Zatim poboljšanje trofičkog tkiva ima blagotvoran učinak na metaboličke procese i stopa stanične mitoze. U tom smislu, u kavernozan tijelima nastaju dodatnim strukturalnim elementima, što je jedan od glavnih razloga za povećanje dužine i obujma penisa.

Krema za povećanje penisa se sastoji od slijedećih aktivnih tvari:


 • trietanolamin;

 • ekstrakt butea Superb;

 • elastin;

 • tokoferol;

 • kolagena;

 • folna kiselina;

 • aminokiseline.

Stručnjaci su analizirali stvarne odgovore potrošača koji su koristili kremu kako bi se povećala veličina penisa. Prema statistikama, rok upotrebe lijeka doprinosi ne samo produživanje penisa, ali i za poboljšanje potencije. Osim toga, s obzirom na normalizaciju trofizmu tkiva poboljšava vodljivost živčanih impulsa od mekog tkiva relevantnim podjela cerebralnog korteksa. U tom smislu, povećana osjetljivost penisa, što blagotvorno utječe na kvalitetu seksualnog života.

U obrazloženju veličine liječnici i potrošači maksi

Stručnjaci američke planiranje obitelji centra i reprodukcije više puta je provedena studija koja je potvrdila učinkovitost kreme Maxisize. Prema rezultatima kliničkih ispitivanja, sustavna primjena krema-gel ima blagotvoran učinak na spermatogenezu i erektilnu funkciju u muškaraca. Što zaključci stručnjaka urologije centar Maryland:


 • “Krema Maxisize stvarno su enzimi koji utječu na proizvodnju testosterona. Kako doznajemo, zbog porasta razine androgena u muško tijelo se proteže od stanica u spužvastim u penisu, što dovodi na povećanje njegove dužine “;
 • „Možemo reći nedvosmisleno da Maxisize ne sadrži nikakve štetne tvari koje mogu štetno djelovati na muško zdravlje. Osim toga, biljni sastojci kreme samo stimulirati povećanje tonusa glatkih mišića, čime se kod muškaraca tijekom uzbuđenja poboljšana montaža”.

Performanse i sigurnost lijeka potvrđuju brojni mišljenja od potrošača koji su testirali učinak krema-gel za sebe:


 • “Liječnik preporučuje se upotreba vakuumsku pumpu za poboljšanje potencije, ali to nije pomoglo. Tada sam kupio u Internet trgovini Maxisize. Uistinu, nadnaravne rezultate sam se nadao, ali otkad sam počela koristiti kremu, tablete tipa atomske bombe snage karticama i zaboravio misliti “;
 • „Maxi korištenje Veličina kreveta samo par mjeseci, ali rezultati su već tu – plus 3 cm!”;
 • „Još uvijek ne mogu vjerovati da se krema Maxisize pomaže, ali inča govore same za sebe Tri mjeseca već yuzayu krema, za to vrijeme, član je produžen za 4 cm.”;
 • „Neki primjetan rast nije primijetio, ali u krevetu, postala sam puno jači. – 4 puta na noć sad sasvim izvedivo cilj”

Veličina upute za uporabu maksi

Da bi se postigao maksimalni terapijski učinak moguć je samo u slučaju pravilno korištenje krema Maxisize. Prema uputama, lijek se mora upotrijebiti u tečajeve, trajanje koja mora biti najmanje 1 mjesec. Onda morate uzeti pauzu u terapiji 5-7 dana, nakon čega ponoviti tečaj.

upute:


 • lijek primjenjuje na penis u erekciji stanju;

 • masaža krema utrljava u trupu i glavi penisa dok se potpuno ne apsorbira;
 • preporučljivo je koristiti kremu najmanje 2 puta dnevno tijekom mjeseca.

Važno! Nemoguće je ukloniti sve zaostale sredstva u roku od 3-4 sata nakon primjene.

Urolozi upozoravaju produkt se sastoji od tvari koja se može izazivaju iritaciju kože. Dakle, ne primjenjuju se na lijekove na stidnici u prisustvu mehanička oštećenja, osip, ekcemi i drugih kožnih osipa

Službena web stranica

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *