Јединице Феед Хране Хасе

Блок левог блока Његовог густог (латинског) дисоцијатио интравентрицуланс рами синистри фасцицули Хиси), добијен је прекидом провођења импулса у левој нози свежине Хасе. Узимање достиже леву комору кроз десну комору, што доприноси кашњењу деполаризације леве коморе. Поремећај указује на озбиљну оштећења срчаног мишића. Најчешћи узрок леве бочне ноге је исхемијска болест срца и запаљенске и дегенеративне промјене срца.

Електрокардиографска слика леве ноге блока Његовог снопа:
– продужено трајање КРС тима;
– постоје широки, ускочени и подељени Р-облици у излазима В5, В6;
– одложени негативни поврат од лијеве коморе;
– супротно правцу СТ-Т јединице на претежни нагиб КРС јединице у каналима В5, В6.

Непотпуни блок у левој нози свежњеве Хиса формира се ослобађањем проводења импулса у левом делу свежњеве Хасе. Етиологија је иста као у случају укупног блока лијевих ногу у Хиса.

Блок десне ноге његове гомиле (латински). дисоциатио интравентрицуларис рами дектри фасцицули Хиси) се формира блокирањем проводења импулса у десној нози снопа. Покретање се преноси кроз лијеву ногу до леве коморе кроз вентрикуларни септум до десне коморе. Слика електрокардиографског поремећаја: ………………………………………. ………………………………………….. ………………………………………….. ……………………………………….
– проширени КРС тим;
– КРС јединица у проводницима В1, В2, В3 искривљена;
– широка С-камера у В5, В6 канали;
– одложен негативан повратак преко десне коморе;
– супротно правцу СТ-Т јединице на претежни нагиб КРС јединице у десним вентрикуларним каналима.

Узрок правог блока гране блока је обично: конгенитални дефект срца, миокардитис, хипертрофија десне коморе, исхемијска болест срца.

Прогноза у десном боку ногу је добра.

Непотпуни блок десне ноге скупа Хасе формира се ослобађањем проводења импулса на десној страни Хазе скупа. Етиологија је иста као у комплетном блоку десне руке Хаше.

READ  LashParade - mišljenja, komentari, cijena, gdje kupiti

Леви Блок предњег снопа његовог снопа се производи блокирањем проводње предњег зрака. Пулс се преноси помоћу задње греде, која одлаже узбуђење предњег зида леве коморе. Најчешћи узроци блокова антериорног снопа ногу лијевог снопа су инфламаторне и дегенеративне срчане лезије и исхемијска болест срца.

Лијепљиви блок задњег снопа Леа Хиса је блокада импулса проводљивости у леђима задњег низа снопа задњег снопка Хиса. Активација се преноси преко предње греде, која зауставља активирање задњег и бочног зида леве коморе.

Блок десне ноге са блоком леве ноге (РБББ + ЛАХ) је најчешћи тип блока са два снопа. Он прекида провођење лијевог и десног нултог импулса и преноси стимулус у срце преко лијеве задње греде.

Дијагноза и третман снопа његовог блока ногу

Фиксни блокови срца дијагностикују се почевним ЕКГ тестом, док се периодични блокови срца дијагнозе 24-часовним ЕКГ тестом. Лечење почиње са лечењем основне болести, нпр. лечење инфаркта или прекид антиаритмичких лекова.

У случају блокаде са два снопа, пејсмејкер се имплантира на пацијента због ризика потпуне блокаде проводљивости и заплене Моргагни-Адамс-Стоцкес (МАС). Третман са пејсмејкерима указују и на симптоме везане за церебралну хипоксију, нпр .: адолесценцију, абнормалност мозга итд.

Mira Bojević
About Mira Bojević 147 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*