ИИ И ИИИ Миедзизебрзу

Примарна плућна хипертензија. Главне карактеристике студије су: међурасни шум на мосту, Грам Стеелла мурмур, повишени други тон над плућном артеријом, снажна систолна артерија лево од грудне жлезде, хипертрофија леве коморе, десна атријална хипертрофија, атријално тело код флеботомија, велики таласи . Појављује се радиолошка дилатација десног и десног срца.

Главна артеријска стеноза (аортна стеноза). снажан систолни шум над базом срца и често систолни тремор у грудима (шмрк мачака) може се открити. Сужење главне артерије дилирује леву комору, а срце се може проширити лево и десно. Такође можете показати да се ваше срце променило.

Урођена плућна стеноза. аускултацијски, коарсезистолни шум (најхладнији у другом или трећем међугорском региону на левој страни грудне груди, у ромбусном фонокардиограму). Често се осећа скупљање груди (шмрк мачака). Радиолошки преглед показује увећање.

Губитак у вентрикуларном септуму. током снимања, – систолни шум на левој ивици грудне кошнице, у међуредним просторима ИИИ и ИВ, је груб, холистичан, најхладнији дуж леве ивице грудне жлијезде иу доњем дијелу предпростора – хипертрофија десне комора, – ЕКГ открива делимичну или парцијалну хипертрофију.

Губитак атријалног септума. систолни шум на левој страни грудне жлезде, у међуминистичном подручју ИИ и ИИИ, – раздвајање тон ИИ, који се не мења у зависности од фазе дисања. Радиолошки преглед показује: увећање десног атрија и десне коморе, дилатације и главне артерије.

Боталла упорни артеријски канал (ПДА). примећен је гласан, континуирани систолично-дијастолни шум („бич“). машинерија), са повећањем интензитета на крају контракције иу периоду контракције. То је најхладније у другом међуграничном подручју лево од грудне кости, понекад у трећем левом међуграничном простору. Приметио је ЦзAsami.

Аортна вентилна болест. – симптом Дурозиер-систолног и дијастолног зрачења феморалне артерије са благо стетоскопском компресијом, – симптом прекомерне оптерећења леве коморе у ЕКГ. Дијагноза регургитације аортног вентила. Дијагноза регургитације аортног вентила заснива се углавном на: – прегледу.

Лева артеријска излазна стеноза. аортно поље систолни шум тип ејекције (цресцендо – децресцендо), зрачење до врха, – ниједан или врло слаб ИИ тон изнад аорте, – низак крвни притисак, – карактеристична срчана фреквенција ниске амплитуде, лењ (валови срчане фреквенције полако повећавају и полако се смањује), – ретко.

Неупотребљивост двостраног вентила. Холозистолични шумовитост – систолични шум над врхом. У радиолошком прегледу, захваљујући хипертрофији леве коморе, примећено је спољно и доње лево доње срце, заједно са заокруживањем и митрализацијом (поравнањем струка) срца на задњој страни – предњој пројекцији. В.

Миокардитис. Често се чује систолни шум изнад врха, као и раздвајање другог тона. Такође можете видети ембриокардију и читав ритам. ЕКГ срца показује поремећај ритма: тахикардија, брадикардија, срчани блокови, атријална фибрилација и флуттер, екстрасистолна неправилност.

Mira Bojević
About Mira Bojević 135 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*