Ljepota

Fish XXL – koliko to košta i da li se isplati kupovina

Dobro ulov je nemoguće bez dobre mamac. Ono što ribari nisu probati! Među ogromnim razne mamce, za svaki je pronađeno valjani način da se vrate kući s bogatim ulovom, ali … ne zaboravite o alatima koji su posebno namijenjeni za nagradu je stvarno velikodušan.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

kostorošci ugriz XXL je najbolji lijek poznat među ribarima, profesionalni i amateri. Nakon što je pokušao puno mami, većina ribara složili da je aktivator za ugriz povećava šanse za ulov velike ribe nekoliko puta.

Da bi se razumjelo značajke mamac za početak razgovora o ljetnom i zimskom ribolovu. Oni koji ne razumiju pitanje, reći da postoji značajna razlika. Ako je ljeto dovoljno koristiti kuhana žitarica s anisa kapi, za zimski period to mamac će biti neučinkovit. Zašto? Jednostavno je. Kada je temperatura ispod 10 stupnjeva, a mirisi se „zamrzne” i riba osjeća mamac. Vaši napori su svedeni na nulu, a to nije važno koliko sati sjede u rupu. Nagradite se s velikom proizvodnjom ste vjerojatno.

Što je aerosol i zašto vam je potrebna

Aktivator Riba XXL – aditiv za veliki ulov. Proizvođač jamči da je ulov će biti više ribe će biti uhvaćen je veći. Ali … to ne znači da će ići na udicu. nije otkazana do na 5 sati prije podne i pronalaženje dobra mjesta za pecanje. Važno je razumjeti da alat nije čarobni štapić koji će učiniti sve za vas. Kostorošci ugriz XXL pojačava samo oštar, aktivira proces, ali ne radi sav posao za vas. Dakle, prva stvar za učiniti je ustati rano. Zatim je pronaći dobro mjesto. A onda sve po planu – koristimo mamac i čekaju ulova

.

Fish XXL Dakle, što je tako senzacionalno u uskim i širim krugovima? Sprej aktivatora Fish XXL – sitnu ribu koja se prodaje u malim bočicama od 30 ml. Unatoč malom volumenu, potrošnja je vrlo ekonomičan. Upamtite: više nije bolje. Iznos sprayed tekućine moraju biti u skladu s preporukama proizvođača. Da biste to učinili, pažljivo pročitajte upute za uporabu.

sprej odlikuje gustom dosljednost, koja ima važnu prednost u odnosu na tekuće kolegama – osigurava dugotrajan atraktivan efekt. Kao što je prikazano, mamac privlači iz daleke udaljenosti čak i velike ribe. A što ribar ne sanjati o njoj!

Pozadina: aktivna tvar ima bogat smeđe boje, koji je idealan za mamac. U ledenoj vodi, potpuno transparentno, mamac će izgledati prirodno i učinkovito sredstvo za mame i stidljiv i oprezan ribu.

“Shy riba voli mamac s tamnom oprati. Možete pobijediti!”

Sastav materije dizajniran da vole sve vrste riba – mirne, grabežljive i pažljive. Pažljivo uravnotežen sastav je stvoren samo da bi vam sa zadovoljstvom obitelji i prijatelja velikodušni ulov.

Važno! Tvar je apsolutno siguran za ljude, a najviše uravnotežen za ribe.

Proteini lignje, koji je jedan od glavnih sastojaka, kao što su manić, smuđa i Rotana. Ulje linnets mami soma i orade. Kaffir vapna je za linjaka, crvenperka i Lubica i slon češnjaka – za šarana, štuke, deverika i šaran. Kao što se može vidjeti, da će biti uhvaćen svaki riba je miran, razbojnički, pa čak i nježan, koji se odlikuje strepnjom. To je glavni zadatak alat je pružiti veliki uhvatiti bilo ribe, koja se nalazi u rijeci ili jezeru, bez obzira na vrstu.

Kako mamac radi: ima ulov

Fish XXL Riba XXL radi brzo i učinkovito, gotovo odmah. Nakon što je mamac u vodu, ona odmah počinje djelovati. Osobitost je da tvar je jedinstven u svom sastavu. To znači da se sastojci optimalno uravnotežen. Aktivne tvari koje imaju jak utjecaj aromatski, a ubrzano se otapaju u vodi, čime se dobiva na sluznici ribe.

Druga faza je da su aromatski komponente izravno utjecati na produkciju živčanih završetaka. Kao rezultat toga, riba ne može se kontrolirati, gubi budnost i oprez i proguta udicu.

Glavne prednosti sprej: EM>

  1. vrijeme djelovanja -. 5 minuta da od neispavan ribe aktivne
  2. Doprinijeti poboljšanju normalne ulova u tri puta!
  3. Aromatična komponente kombiniraju u jedinstvenu mješavinu, mamac za sve vrste riba.
  4. sprej aktivator Riba XXL dobro radi u ledenoj vodi.
  5. Pogodno za zimski i ljetni ribolov.

Koristite mamac pravilno Riba XXL

Odlazak u ribolov, prva stvar da bi se rano i tražite na pravom mjestu. Imajte na umu da kao glavni feed, možete koristiti bilo koji mamac, čak i kruh. Prerađena hrana mamac, možete ga pretvoriti u slastan zalogaj za ribe.

Napomena! Uloviti mirnog ribu, dovoljno da obrađuju hranu 2-4 sprejevi. Za stidljiv riba će trebati više sprej. Preporuča se obraditi hraniti 7-8 slavine razdjelnika. Jaka koncentracija će uspavati budnost ribe, te će doprinijeti tome da će ići na udicu.

Važno! Hvatanje 2-3 ribe, preporuča se ponavljanje postupka. Mamac otapa u vodi i gubi moć djelovanja, pa ne zaboravite s vremena na vrijeme da sprej hranu svježom aerosol.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Proizvođač jamči riba ugrize nakon 10 minuta nakon korištenja spreja. Napravite rupu širi i čekaju svoj plijen. Samo ne zaboravite o standardnim pravilima oprezom. Ona je na zimskom ribolovu nikad ne boli.

Dodatne prednosti Riba XXL

Sprej pogodno za korištenje u različitim vodnim tijelima. U rijekama, jezerima, rezervoari – bez obzira gdje se lovi, ulov je zajamčen! Prije ulaska na tržište alat je temeljito testira učinkovitost nekoliko skupina programera.

Naravno, puno ovisi o karakteristikama ležišta (otvoren ili zatvoren), doba godine, doba dana i budnosti ribara. U zimi, mamac treba postupati češće. Ovo pravilo će se primjenjivati ​​na ribolov u živom vodom. U rijeci mamac koristi brže od jezera

Jedinstven sastav, razvoj koji je tri godine, doprinosi lov različite ribe u različitim uvjetima. Sada nema potrebe da kupi nekoliko vrsta mami, a ne da se vrati kući praznih ruku. Jednostavno uzmite Fish XXL, i više ne trebate. Osim ako mamac i strpljenja.

Prednosti mogu se prenositi i kompaktna veličina boce koja je ergonomski i omogućava pouzdan rad. Boca se ne zauzimaju puno prostora u vašem ruksaku i da će stati iu džep svoje zimske odjeće za ribolov.

Bojim se da je dobro uhranjena riba neće gristi mamac? Pogrešno! Učinak na živčani završetak proizvodnje je toliko jaka da se riba osjeća glad u bilo kojem stanju, čak i ako su joj masne rezerve još nije presušio.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

I još par riječi o ergonomiji boce. To je bio dizajniran tako da možete biti najudobniji da aromatizira različite mlaznice. Jedna boca – više rješenja

.

Predano jeftino

Fish XXL Gdje kupiti sprej? Prodaja u online trgovini – Savršeno za proračun-svjesnom kupaca. Onda kupi ribe XXL mogu po pristupačnoj cijeni. Unatoč visokoj učinkovitosti utjecaja, koji jamči visok rezultat je cijena ribe XXL je pristupačna za svakoga. Kategorija Cijena – unutar odobrenja čak i za kupca s prosječnim primanjima

.

Zanima povratne informacije o aktivator grize riba XXL? Iskusni ribari i početnici u ovom poslu mogu procijeniti učinkovitost alata i podijeliti iskustva. Pročitajte prave mišljenja, može se zaključiti da tvar stvarno radi!

naručite proizvod u trgovini i izvršiti isporuku. Dostavljač će donijeti paket izravno na svoj prag. I pratiti novosti. U razdoblju dionica roba se mogu kupiti na više pristupačne cijene

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...