Без екструзије семена

Недостатак ејакулације (анестезије) или смањен волумен семена може бити узрокован препрекама унутар излаза из ејакулације. Често су ови поремећаји урођени и утичу на младе људе. Узрок ових абнормалности може бити урођене малформације које се јављају у урогениталном региону.

Поред тога, упале могу довести до секундарног одсуства ејакулације сперме. Такозвани. аутономна неуропатија је узрокована поремећајима нервног система и састоји се у одсуству секреције семена у уретралну светлост.

Лечење у одсуству ејакулације сперме

Терапијско лечење у одсуству ејакулације сперме или смањењу њеног волумена, које су функционалног карактера, препоручљиво је у случајевима ширења.

Посебно су коришћени стимуланси алфа-1-адренергичног рецептора, нпр. псеудо-ефедрин, ефедрин или мидодрин. Третман органских поремећаја зависи од узрока поремећаја ејакулације. Понекад је неопходно користити оперативне методе.

Прогноза у одсуству ејакулације сперме

Прогноза у одсуству ејакулације сперматозоида првенствено се заснива на опоравку или примарној индукцији потенцијала за развој. Понекад није могуће постићи такав терапеутски ефекат.

У зависности од узрока који узрокује недостатак ејакулације семена, прогноза је другачија. Неки третмани су повезани са високом ефикасношћу.
Мариусз Кłос

Mira Bojević
About Mira Bojević 135 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*