Alp Rose Србија – крема, козметика на лето

alp-rose-
alp-rose-

Alp Rose – шта је ово крема?

Неко време су ови му писала о крем, који је и за мене био пластичног откриће. године. Међутим, моје мишљење је било не један. Крема Alp Rose забележен је КОЗМЕТИЧАРКА и – каже, да је то реткост на тржишту лепоте.  томе наглас више од две године и још увек не изгледа да Alp Rose имати озбиљну конкуренцију. Зашто обичан крема изазива такав интерес?

Alp Rose – посвећен начин захтеван

Може бити, ја ћу почети са чињеницом да, као што, вероваalprose 300x166 Alp Rose Србија – крема, козметика на летотно, свака жена, чекам од креме мултитаскинг. На сваки дан ја сам веома заузет, – ја сам тренутно управљају својом компанијом, а ја не могу да замислим да губите време на подмазивање бројних specyfikami. Имам један крема за тело, један маскара, пудер, прах… Немам времена да траже неке врсте креме за негу коже: крема за дан, ноћ, против бора, интензивна хидрантна, восстанавливающий кожу, матирующая… Ако сам је инсистирала на томе, ја сам могла мирно да има 5 врста крема за лице! Није довољно да то је лудо тешко, то је још увек вреди много новца. Тако, читајући коментаре о Alp Rose, био сам мало скептичан прилагодити. Произвођач је обећао да ће још много. Имао сам прилику да тестирају комплетан сет Alp Rose: крема са меким снегом и крема за ноћ са ампулой.

Марка за специјалне задатке

Оба креме имају различите задатке. Крема има, пре свега, да ојача заштитну баријеру наше коже и поправи насталу фактори спољашње оштећења. Произвођач Alp Rose гарантује да кожа постаје из дана у дан знатно више глатка и светла. Крема садржи бочица са концентрисани серум. Ампула је задатак да раде у време нашег сна. Познато је да сан је тренутак, када је наше тело се опоравља после напорног радног дана. Не само са наше коже. Сходно томе, подржан серум треба да буде двоструко ефикасан. У најновијој верзији павлаке, сурутке, већ помешана са кремом, што олакшава примену.

Крема Alp Rose…да ли то ради?

Сада, када знамо каква обећања он чини нам произвођач „магичног“ козметичке, време на то, да се са њим обрачуна. Главни софтвером марке Alp Rose – то је, очигледно, чува младост ваше коже. Не zliczyłabym колико често смо се срели са обећањима овог типа. Наравно, нису имали да их покрије. У принципу, логично себи на питања – како крема има подмлади? Он моalp rose oсврти 300x168 Alp Rose Србија – крема, козметика на летора да има неки магични састојак. Дакле, уместо да : ради ли то?, ја више волим да питам: како ради ова формула је и зашто ефикасна?У случају крема Alp Rose, да га тајно оружје специјално дизајниран састав. Он садржи колаген, комплекс  и robinię akacjową. Ако се акције колагена не треба посебно доказати, да је мало повећа, две остале састојке. Комплекс , а заправо екстракт крокуса и багрем senegalskiej, има задатак да се опорави ћелије коже. Захваљујући томе, процес старења остаје наводно успорава. Бела akacjowa ми ништа прво није рекао. У потрази за додатне информације на интернету сам сазнао да је то дрво, чије терапијско дејство било је одавно познато, а са неког времена, говори о његовом zbawiennym утицају на кожу. Сходно томе, користи фабрика ради снажно антиоксидант, побољшава стање и изглед коже, уништава слободне радикале, и, осим тога, спречава појаву нових бора. Могу да Вам тако да право кажем, да о куповини креме Alp Rose одлучио да га перспективан састав.

Постављајући питање о томе, ко ће бити са креме задовољни једнако, да и ја сам, ја Вам заиста на самом почетку повећање, са ким (а заправо са неким типом коже) се баве ????

Са рођења ми је кожа осетљива и склона раздражениям. То вытекало од бројних алергије, који су посебно током сезоне опрашивање дао ми је лоше у кост. Од детињства сам је мама за мене две ствари. Прво, увек прочитајте састав производа који купујете. Друго: снага у једноставности. Искрено, да је мој најдужи је последњи козметика је… крема Нивеа! Га користили у мојој породици током три генерације. Она је била моја бака, мама и ја. Само, када сам достигао старост, тинејџери, почео сам да се побуне против тога неписаного предања. Па, зато што је то тако: девојке иду после апотеке имају шарене и мирисне козметика, а имам само једну крему? Данас је већ zmądrzałam и ја се вратим у наука код нас.

Alp Rose – да ли је вредно?

У случају Alp Rose, састав је био главни фактор који мотивисани ме на куповину козметике и да верује у праве акције  креме. Имао сам благи отпор пре куповине целог сета, јерalp rose mk 300x119 Alp Rose Србија – крема, козметика на лето покрывалось то са концептом мном принципу, да се формула козметике је као најлакши. Овде у комплету је чак два креме и серума. После кратког размишљања, одлучио сам, да, у принципу, то је сасвим логично – крема мора да има другачије дејство, него крема за ноћ. На крају крајева, крема је намењен за употребу пре одласка на спавање, ће очигледно више хранљива за нашу кожу. Може да буде тежи од исте крем од бора на дан. Тако да је одлучено: скуп од две креме и бочица Alp Rose је купио, и ја делим са Вама у мојим мислима.

Вредело је – Alp Rose!

Ако ми је потребно да се

alp rose 1 257x300 Alp Rose Србија – крема, козметика на лето
alp-rose-

кратко одговори јаке своју одлуку, ја само кажем: то је вредело. Ја сам приметила да је примена креме намењене не само да задовољи потребе коже, заправо има смисла. Први пут је користио производе Alp Rose на ноћ. Већ након сна лаку ноћ имао сам утисак да је кожа добро увлажнена. Не ekscytowałam превише, јер ми се чинило да на прави резултати треба да чекају дуже. Једино да, тако је ја сам се плашио да се креме може да блокира моју кожу, али, срећом, ништа није десило. После недељу дана примене сам имао поверење – моја кожа је глатка на додир, иако ни на који начин није променио свој начин живота, сам изгледао као да се управо вратила са одмора! Последња мистерија је акција , успорава процес старења коже скуп од Alp Rose. Није говорила себи да се боре ће бити магично испуњен. Заиста нисам имао никаквих конкретних очекивања. И да, ја сам био веома задовољан креме и серума, дакле, када сам видела да је кожа је постала заиста чвршће, а мимић боре око уста и очију, изгледало је, као да је мало мање видљива, већ је знала да…

Mira Bojević
About Mira Bojević 135 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*